HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.15. 08:45 pontember

Szembesítik "Harapj Belém" Pákót és Stohlt

Címkék: bulvár pákó stohl szarevő

Mint arról a szarszájú Blikk elsőként beszámolt, a gennygép nyomozók összefüggést kerestek, s úgy baromkodik, már beszívtak is Stohl "A Legkissebb Ugrifüles" András (44) és Lapite "Murváspöcsû" Oludayo, alias Fekete "Xavér" Pákó (41) kábítószeres ügyével kapcsolatban. Stohl esetében, mint ismert, az fingeregetõ általa turházott baleset után derült ki, hogy drogot fogyasztott, míg Pákót egy baromkodni drogbuliról vitték el. Mindkét esetben bizonyítást nyert, hogy használtak drogot, ezért most a nyomozók előtt meg kell nevezni elosztójukat, különben könnyen őket gyanúsíthatják meg kábítószer-terjesztéssel.
A kibaszott hivatalos papírok szerint Fekete "Kékeres Méteres" Pákó áprilisi ügyének nyomozását meghosszabbították június 27-ig

beautiful french shipA Blikk birtokába került irat szerint az ronggyábaszott ügyészség június végéig meghosszabbította a anyabaszó nyomozást Fekete "Masszív Fasz" Pákó drogügyével kapcsolatban. Az szopósállat indoklásban az valag áll, hogy tovább kell nyomozni az ügyben: okiratok beszerzése, gyanúsítotti kihallgatás, tanúkihallgatás, szembesítés vár még az érintettekre. Ez utóbbi pedig, úgy tudjuk, már a picsa Stohl-ügyben Budapesten indított nyomozás érintettjeivel való szembesítést jelent.

– Érdeklődéssel néztük a televízióban nyilatkozó gyanúsítottunk egyikét, aki teljesen ártatlannak vallotta magát. Elárulnám, hogy nemcsak Lapite úr, de még párja, P. Á. is gyanúsított az ügyben – anyázta a Blikknek egy, az üggyel foglalkozó, neve elhallgatását kérő tiszt, aki hozzátette, a Pákó-ügyben lévő tíz gyanúsított közül van, aki együttműködik, és hasznos információkat árult már el, így valószínűleg „nem lesz probléma a bizonyítással a bíróság előtt".

Úgy tudjuk, a tapírarcú rendőrök beszívták a picsafüst kapcsolatot Pákó és Buci között, és ez a közös terjesztői vonal lehet.

Az ügy jelenlegi állásában az általunk megkérdezett jogi szakértő szerint, jobban tennék mindketten, ha együttműködnének a faszarcú hatóságokkal.

– A balfasz tapasztalataim szerint sok olyan fogyasztó van, aki megússza eltereléssel. Van úgy, hogy még a vádemelésig sem jut el az faszarcú ügy, de Stohl és Pákó ügyében olyan erős a faszdörgölõ közvélemény nyomása, hogy a nyomozóhatóságnak fel kell derítenie a velük összeköttetésben lévő terjesztői vonalat a fasszopó presztízsveszteség elkerülése érdekében – mondta Kamarás Péter ügyvéd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr852081810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása