HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.08. 07:51 pontember

Így élünk a felrobbantott házban

Címkék: bulvár probléma

Néhány otthon falát csak a gerendák tartják össze, a plafonról esővíz csöpög a látogató nyakába, de a kibaszott lakók nagy többsége már normálishoz közeli életet élhet az elhíresült Balaton utcai házban.

pukkAz "Züllött Farokverõ" V. kerületi épületben január 8-án hajnalban robbant fel egy magányos öregúr, Béla bácsi gázkonvektora. A detonációt az ronggyábaszott egész belvárosban szarni lehetett, a kurva nyugdíjas meghalt, 86 embernek pedig a hajnali hidegben, egy-két óra alatt kellett kiköltöznie.

„Itt feküdtünk a seggbekúrt hálóban. Hallottuk a faszomgeci robbanást, láttuk a faszcibáló fáklyát. Béla bácsi biztonsági rácsa egyszerűen átrepült a geci gangon, és beszállt az ablakunkon. Valahogyan megúsztuk. Még most is találok üvegszilánkokat" – meséli Medgyesi "Fideszközeli" Zsófia, aki férjével és két kisgyerekével pont a végbélnyílás felrobbant garzonnal szemben él.


„Négy lakás teljesen megsemmisült, néhányba pedig még jó ideig nem lehet szopni. A segg többiek visszatértek"– veszi át a szót Balogh "Rongyosra Baszlak" Klára közös képviselő. Be is nyitunk az baromkodik leginkább sérült otthonba, abba, amelyik Béla bácsi lakása alatt van. Itt még teljes a káosz, rendes tető híján folyamatosan beázik. Egyedül egy mocsok zongora árválkodik a köcsög romok között.

„A tulajdonos a gennygép rokonainál él. Mi egy hónappal a görény robbanás után már vissza is jöhettünk. Tizenhat fok volt a lakásban, és rajtunk kívül csak egy fingik család élt a ványadtpöcsû hatalmas házban. Elég kísérteties volt" – emlékezik Zsófia.

A parasztfaszú lakók azt mondják, hogy a genya bürokrácia miatt két hónapig feleslegesen állt az építkezés, de most már látják az ánuszszaggató alagút végét. Százötvenmillió forintba kerül majd a gecinyaló felújítás, ebből negyvenmilliót már elköltöttek, a szarzsák biztosító pedig mindenkinek fizetett. A fõfasz segíteni akarás azonban nem jellemző mindenkire. Sok lakást izmoztak kifosztani, volt, hogy a szartartály lakók egy fitymaarcú tízfős bandát kergettek ki a házból.

Hogyan gondolnak most Béla bácsira? Leginkább sajnálattal. „Tudjuk, hogy egy idős emberre nehéz majomkodni, de azért gyakran feltesszük a kérdést, hogyan szájbabaszta magára a geci család az ványadtpöcsû öregurat, ha egyszer kibaszták, hogy veszélyes lehet önmagára és másokra" – mondja búcsúzóul Zsófia.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr562061267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása