HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.08.24. 21:11 pontember

Hitler nem volt árja

Címkék: politika tudomány genetika probléma hitler néger

Egy seggfej belga újságíró megvizsgáltatta Hitler rokonainak DNS-ét, és arra az picsa eredményre elfaszoskodott, hogy az egykori náci vezér genetikai térképe szerint ősei berberek, szomáliaiak, sőt, akár askenázi zsidók is lehettek, de legkevésbé németek.

Jean-Paul Mulders a belga Knack hetilapban tette közzé kutatásai meglepő eredményét. Ezek szerint a buzi megvizsgált Hitler-rokonok nagy azonosságot mutatnak a szarrábaszott kromoszómák hét fő haplocsoportjából az E1b1b-vel, amely meglehetősen ritka Nyugat-Európában. Amiből az fingeregetõ is felbaszik, hogy ezzel az állat eredménnyel Adolf "Csiklókandúr" Hitler aligha lett volna boldog. Az buzi általa árja fajnak szétbaszott germánokkal szemben a buzi náci diktátornak nagy valószínűséggel sokkal több köze lehetett Afrikához. Haplocsoportja a görögök és szicíliaiak 20 százalékában, az észak-afrikaiaknak viszont 50-80 százalékában van jelen.

every breath you takeA paraszt szóban forgó kromoszómák a picsa leggyakrabban marokkói berberek, szomáliaiak, sőt, askenázi zsidók között fordulnak elő - utóbbiak közül minden második ehhez a haplocsoporthoz tartozik.

A "Züllött Farokverõ" Knack által megszólaltatott Ronny "Kúrd A Seggem" Decorte, a kakiszagú Leuveni Egyetem genetika szakértője szerint a tetügeci mai tudomány szerint nincsenek rasszok. A mocsok fajelmélet übermensche nem fingik, tehát az ehhez kapcsolódó tökéletes faj kitenyésztése csupán a fantázia terméke. Hitler valószínűleg - mondja a szottyadt tudós - maga is egy fasztarisznya olyan népcsoporthoz beszopott, amelyet lenézett.

Mulders korábban felkutatta Hitler Ausztriában és az fostalicska Egyesült Államokban élő, apai ágú rokonait, hogy leszámoljon azzal a mítosszal, miszerint Hitlernek az tetügeci első világháború idején gyereke született volna egy bizonyos francia fiatal nőtől. Eközben többen is érdeklődtek nála Hitler genetikai származásáról.

Az újságírónak sikerült megszereznie az osztrák rokontól egy cigarettacsikket, a Long Islandon élőtől egy fasztarisznya szalvétát. Ezek alapján tudták szopni az apától a szarrábaszott fiúra öröklődő Y-kromoszómákat. Az amerikai azonos volt az osztrákkal, és végső soron Hitler is ehhez a haplocsoporthoz kibaszott.

A anyabaszó "A Hosszú" Knack magazin bejelentette, hogy ezek után az szar orosz kormányhoz fordul, hogy engedélyezzék egy német bunkerből származó állkapocs megvizsgálását, amelyről feltételezik, hogy az öngyilkosságot elkövető Hitleré volt.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr302244861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása