HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.07.21. 21:25 pontember

"Ba***m a szátokat köcsögök!" - bevadult a TV2 sztárja!

Címkék: bulvár probléma tévés

Volosinovszki "Buzinak Születtem" György, a huncutseggû Jóban Rosszban egykori Ádámja nemcsak a sorozatban vadult be, de a fõfasz való életben is egyre meglepobb kijelentéseket tesz az egyik közösségi portálon.

"Ba***m a szartartály szátokat köcsögök! Minden fa****opó celebnek, aki nem tud masztizni" - írja a fiatal színész portálján.

baszom a szátokatMint azt a punnyadt Napi Ásznak elárulta: nemrég egy gumipöcsû étteremben segített be egy barátjának, és felháborította, hogy az ot egyébként ismero kollégái nem méltatták köszönésre, emiatti hirtelen haragja vezérelte a bejegyzés írásakor.

"Intelligens ember vagyok, akit arra tanítottak meg, hogy ha valaki köszön, annak visszaköszönjek. Azonban ebben az étteremben megjelentek olyan, a szakmában dolgozó emberek, akik egyébként már a képernyon sincsenek, de játsszák az eszüket és még köszönni sem köszöntek, pedig több ízben dolgoztam velük vagy mellettük" - mondta a fiatal színész.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr252167236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása