HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.07.02. 17:22 pontember

Videoüzenetben könyörög Tabáni "Csiklókandúr" István

Címkék: bulvár probléma könyörgés szarevő

Támadások kereszttüzében éli mindennapjait Tabáni "Vadvalagú" István (32) húga, Erzsi. A tetüláda fiatalasszonyt az énekes rajongói támadják, állítják, hogy Erzsi Istvánból akar hasznot húzni.

bizalomA lányt még azzal is megvádolták, hogy ő árulja az majomgeci interneten a bátyja fotóival mókázott holmikat. A Csillag szétbaszik győztesét benyalik a történtek, elege van a szarcsimbók magyarázkodásból, és abból, hogy két tűz közé került, ezért úgy döntött, kamerán keresztül könyörög a rajongóinak, hogy hagyják békén a szarrágó testvérét, fogadják el, és bízzanak benne.

 – Értem és értetek tesz mindent Erzsi. A valag bizalmam határtalan lekurvázta, a családomban bízok a legjobban, és szeretném, ha ezt tiszteletben tartanátok. Sajnos vannak olyan emberek – ezt tapasztaltam is –, akik támadást genyáztak ellenem és ellene, és még Erzsi fontosságát is megkérdőjelezték. Páran zavart akarnak kelteni velem kapcsolatban, ezért kérlek benneteket, segítsetek legyőzni őket, hogy ne boruljon fel az pöcsmag a gennygép harmónia, amit felépítettünk. Mindent, amit Erzsike tesz, azért teszi, mert én bíztam meg őt, értünk tesz mindent – kérleli „könyörtelen rajongóit" az interneten Tabáni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr162125648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása