HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.06.30. 20:02 pontember

Kitoloncolhatják Hien szüleit

Címkék: politika bulvár szarevő

Talán sosem lehet újra együtt Nguyen Thanh "Oktondi" Hien (16) családja. Ha beigazolódik a gyanú, és ítélet születik, akkor az embercsempészéssel megvádolt szülőket esetleges büntetésük után örökre kitoloncolhatják az görény országból.

Hien családjában, a Blikk információi szerint, a buziláda megasztáros lány az egyetlen magyar állampolgár. Ő az szarzsák idén januárban mókázta meg a fõköcsög papírjait, a fingeregetõ jelenleg előzetesben lévő édesapa és a házi őrizetben lévő édesanya tartózkodási engedéllyel él hazánkban.

énekelj valamiről– Két lehetőség van, ha valóban börtönbüntetésre ítélik őket. Az csöcspénisz egyik, hogy itt szopatik, a faszarcú másik, hogy Vietnámban, de ez függ a pöcsmag két ország közötti nemzetközi egyezménytől. De egy biztos, amennyiben Magyarországot választják, a letöltött büntetés után nem maradhatnak itt, kitoloncolás vár rájuk – tudtuk meg egy faszdörgölõ szakértőtől.

Hien 16 évvel ezelőtt Magyarországon született, az élete, a pöcs barátai, a szarcsimbók karrierje is ide köti, így nagy valószínűséggel bármennyire is szereti szüleit, nem követné őket a köcsög számára ismeretlen Vietnamba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr972121549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása