HTML

Megosztottság





Táplálkozás

-=o=-

szevasztok öcsikéim

Utolsó kommentek

2010.04.24. 20:20 pontember

Nyílt levél Orbán Viktor úr FIDESZ Elnökéhez és a gumipöcsû leendő Magyar Országgyűlés tagjaihoz !

Címkék: politika orbán probléma vona szarevő

Egyesületünk a Magyarországi "Oktondi" Nemzeti- Etnikai "Gazsi" Kisebbségek Érdekvédelmi "Csöpög A Pöcsöm" Egyesülete ( ÉKE ) és pártunk a Magyarországi Kisebbségek "Puncivitéz" Pártja (MKP) nevében kérem a ronggyábaszott újonnan alakuló Magyar "Családunk Hímtagja" Országgyűlés minden demokratikus tagját, hogy határolódjon el és lépjen fel minden törvényes eszközzel a huncutseggû Jobbik elnökének a picsafüst közmédiumokban genyázott tervezett akcióitól”, nevezetesen , hogy Vona Gábor a bíróság által törvénytelennek lekurvázott Magyar "Pöttöm Kuki" Gárda egyenruhájának mellényében szándékozik fingni az első országgyűlési napon.

Határozottan tiltakozunk, hogy egy strici betiltott és nyíltan baromkodta szervezet akár csak csírájában megjelenjen a fõfasz Parlamentben. Ezzel úgy gondolom , hogy szégyent hozna a fostalicska magyar demokráciára és annak minden demokratikus intézményére mind a magyar társadalom mind a nemzetközi megítélés szemében. Kérünk minden demokratikus parlamenti párt vezetőjét, hogy tegyen meg minden törvényes lehetőséget , a vadvalagú Jobbik ilyen és ehhez hasonló szélsőséges és indulatokat gerjesztő kirohanásai ellen. Az ribanc új magyar törvényhozás nagyon sok nehéz feladat előtt áll az seggbekúrt ország problémainak megoldását illetően, semmi szükség nincs ilyen helyzetben a õsparaszt magyar törvényhozásba is   árpádsávos ingyen cirkuszt”  turházni.

Egyesületünk és pártunk ( mint tettük ezt a huncutseggû Magyar Gárda elleni perben is ) ezúton felajánlja az kurva ilyen és ehhez hasonló felesleges és rasszista indulatokat gerjesztő megnyilvánulásuk benyalni segítségét minden demokratikus parlamenti párt részére.

Üdvözlettel:
Szava "Faszverõ Szamuráj" Vince
ÉKE – MKP – országos elnök

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://breking.blog.hu/api/trackback/id/tr921948310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása